Kazalište Tragači i Centar za kulturu Trešnjevka pripremaju predstavuŠetači pasate raspisuju audiciju za ulogu Djevojke. Na audiciju se mogu prijaviti zainteresiranje glumice u dobi 22-28 godine koje imaju titulu prvostupnice (BA) glume. Audicija će se održati u razdoblju između 26. i 30. kolovoza 2019.g.
PredstavaŠetači pasanastat će prema tekstu i u režiji Jelene Hadži-Manev, te će premijeru imati 09.studenoga 2019.g. u Centru za kulturu Trešnjevka. Probe za predstavu započet će 02. rujna. Prijavom na audiciju potvrđujete da ste slobodni za rad na predstavi u navedenom razdoblju.
Prijave se zaprimaju u elektroničkom obliku u razdoblju od 19. srpnja do 19. kolovoza 2019. na e-mail tragaci.zagreb@gmail.com. U prijavi je potrebno poslati ime, prezime, adresu, kontakt podatke (e-mail i broj mobitela), fotografiju i kratku biografiju.
Odabrane kandidatkinje bit će pozvane na audiciju elektroničkim putem najkasnije do 23. kolovoza, pri čemu će biti obaviještene o točnom terminu audicije. Uz poziv će dobiti i materijale za audiciju.
U traganju za novom suradnicom, veselimo se upoznati što više mladih i talentiranih glumica!
Vidimo se 🙂